Ürün Detayı

4 lü Karışım Çim Tohumu

Ürün Kodu: ÇT-002
Kategoriler: TOHUM

OYUN ALANLARI 4 M

  İnce yapraklı, basılmaya dayanıklılığı yavaş boylanması ve boşlukları süratle doldurması ile spor ve oyun alanlarında tercih edilen bir karışımdır. Güçlü kök yapısı ve sık kokusu ile mükemmel bir yüzey oluşturur. İyi sulanan alanlarda çok iyi sonuçlar verir.
 

Tüm peyzaj uygulamalarında güvenle ve zevkle kullanabileceğiniz, uyumlu, dayanıklı, ekonomik bir çim tohumudur. Türkiye'nin ekstrem iklim koşullarına mukavim, az bakım gerektiren, regenerasyon (yenileme, tamir ) kabiliyeti yüksek, mantar hastalıklarına ve hırpalanmaya dayanıklı, geniş alanlar için ideal bir karışımdır.

4 M RAPİDE 

% 20 Lolium perenne

% 20 Lolium perenne

% 40 Festuca rb. rubra

% 20 Festuca rubra commutata

 

ZOR ŞART ALANLARI 4 S

  Hipodrom ve karayollarındaki yapım çalışmaları bakım istemeden yeşil görünümünü koruyan çim karışımlarına gereksinim göstermektedir. Kök yapısı güçlü, kurağa dayanıklı, çok boylanmayan çeşitlerden oluşan bu karışım, ihtiyaca cevap verecek zor şartların ideal çözümüdür.  
  Piknik ve oyun alanlarında kullanılan, basmaya mukavemetli, gür ve yeşil alan meydana getiren bir karışımdır. Aynı zamanda atların ve tüm çiftlik hayvanlarının gezebileceği ve yemlenebileceği alanların tesis edilmesinde de kullanılır.

4 S SMYRNA 

% 30 Lolium perenne

% 25 Festuca rb. rubra

% 35 Festuca arundinacea

% 10 Poa pratensis