Ürün Detayı

5 li Karışım Çim Tohumu

Ürün Kodu: ÇT-003
Kategoriler: TOHUM

PARK GEZİNTİ ALANLARI

  Çok üstün uyum yeteneği ve daima canlı yeşil rengiyle bütün alanlarda kullanabileceğiniz bir karışımdır. Çok kullanılan oyun alanlarında, kamp ve dolaşım yerlerinde basılmaya, yıpranmaya dayanıklılık gösterir. Kök filizlenmesi yüksek olduğundan kendini yenilemesi çabuk olur. Derin biçim ve hastalıklara dirençlidir.
 

Yeşile ihtiyaç duyduğunuz her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz, uyumlu ve dayanıklı bir çim tohumludur. Çok güçlü vegetatif aksamı sayesinde olumsuz çevre koşullarına ve mantar hastalıklarına dirençli, toprakaltı kök gelişimi kuvvetli, bu nedenle de hızlı çıkış gösteren 5 çeşitli bir karışımdır.

5 M ANGORA

% 30 Lollium perenne

% 10 Lollium perenne

% 30 Festuca rubra 

% 20  Festuca rb. commutata

% 10 Festuca rb. trichophylla

GÖLGELİ ALANLAR 5 S

  Yavaş boylanan varyetelerin uyumlu bir karışımıdır.Ağaçların altında ve diğer bütün gölgeli alanlarda sık dokulu koyu yeşil çim halısı oluşturur.
 

Ağaç, çalı altları, binaların gölgede kalan yerleri ve diğer gölgeli alanlar için mükemmel sonuç alabiceleğiniz özel üretilmiş bir karışımdır.Sonbahardan ilkbahara kadar yetersiz güneşlenme nedeniyle sorunlar yaşanan gölge yerler, çevre şartlarına hassas ve bakımı zor alanlar içindir.

5 S SILHOUTTE

% 30 Lollium perenne

% 25 Festuca rb. rubra

% 20 Festuca rb commutata 

% 10  Festuca ovina

% 15 Poa pratensis